Nieuws


Terug naar overzicht

25-08-2016

Tejater Spot doet mee aan verenigingsspaaractie van Albert Heijn Kaatsheuvel!

Wij doen mee aan de Verenigingsspaaractie van Albert Heijn Kaatsheuvel!

Albert Heijn Kaatsheuvel start 5 september met een unieke actie in het teken van hun 15-jarig jubileum. Zij gaan dan namelijk van start met de “Verenigingsspaaractie”, waarbij zij een bedrag van €30.000,- gaan verdelen over alle verengingen en clubs in Kaatsheuvel en omgeving!

“Een 15-jarig jubileum is iets om trots op te zijn en hoe kunnen wij deze mijlpaal beter vieren dan door dit samen met onze klanten te doen in de vorm van een unieke actie?” aldus Piet den Hartog, eigenaar van de Albert Heijn in Kaatsheuvel.

Klanten ontvangen vanaf € 15,- aan boodschappen een kanskaart met een unieke code. De code kan geactiveerd worden op de speciale “Verenigingsspaaractie” website of op de Facebook-pagina van Albert Heijn Kaatsheuvel. Bovendien is het ook mogelijk om deze codes te activeren in de supermarkt zelf.

Door het activeren van de code, ziet men gelijk hoeveel punten de code waard is. Elke code heeft namelijk een unieke waarde. Vervolgens kunnen de punten verzilverd worden voor 1 van de deelnemende vereniging of clubs aan deze actie. Op deze manier maken zelfs de kleinste verenigingen en buurten kans op het winnen van een groot sponsorbedrag. “Bovendien zijn er tijdens de actieperiode ook nog andere manieren om extra punten te verzamelen voor jouw club of vereniging” zegt Piet den Hartog. Hij geeft aan dat deze actie uniek is, omdat de klanten zelf bepalen wie van de deelnemende verenigingen of clubs met het hoogste bedrag naar huis gaat. Wij doen ook mee aan deze actie en kunnen uw steun goed gebruiken. Doe daarom ook mee en steun onze vereniging! Zo kunnen we ons spaardoel realiseren, namelijk ons jubileumstuk nog meer glans geven.Terug naar overzicht 

Tejater Spot

De toneelvereniging uit Kaatsheuvel waar spelplezier voorop staat!